top of page

Mer om meg

Miriam Segal

Miriam Segal har til sammen mer enn 30 års erfaring som pedagog/coach/veileder/terapeut. Hun er utdannet psykoterapeut MNFKUT (Universitetet i Sørøst-Norge, Norsk institutt for kunstuttrykk og kommunikasjon NIKUT), musikkterapeut MNFMT (mastergrad, Norges musikkhøgskole) og sang- og stemmepedagog (Complete Vocal Institute). Hun har i tillegg en mastergrad i klinisk, psykisk helsearbeid (Universitetet i Sørøst-Norge), en spesialisering som gruppeleder i intermodalt psykodrama (NIKUT), og en utdanning i kraniosakralterapi: en dypt avslappende og skånsom behandlingsform som behandler hele kroppen (Vaajma Academy). Hun er også sertifisert pedagog og facilitator i mindful kommunikasjon og tilstedeværelse (Eckhart Tolle, Circling Europe), sertifisert hypnoterapeut (Paul McKenna, Mindvalley), og sertifisert Professional Intuit Psychic Practitioner (IP Prac. Prof. Psy) (Psychic Mediumship College PMC)​.

Miriam har utviklet og forsket på CEA-metoden™ (Conceive, Embody, Achieve) som hun bruker i timer for å skape større muligheter for transformasjon og endring hos deg både raskere og med mindre smerte.  Hun har også studert under bl a Eckhart Tolle, Tony Robbins, og Peter Levine og har spesialkompetanse innen traume, motivasjon, og parforhold/-kommunikasjon. Miriam har i tillegg bakgrunn som sanger, skuespiller, danser, danselærer, skribent og oversetter. Hun holder for tiden på med en utdanning i EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), en behandlingsform som stimulerer hjernen på en slik måte at naturlige prosesser for bearbeidelse aktiveres.

 

Miriam er medlem i Norsk forening for musikkterapi (NFMT), Norges Landsforbund av Homøopraktikere (NLH) og Norsk forening for kunst- og uttrykksterapi (NFKUT). NFKUT er medlem av Norsk forbund for psykoterapi (NFP). NFP er medlem av The European Association for Psychotherapy (EAP) som er etablert i 28 land. Terapivirksomheten til Miriam er ansvarsforsikret i Tryg forsikring og Gjensidige forsikring, og hun er registrert kunst- og uttrykkspsykoterapeut MNFKUT/MNFP i Registeret for utøvere av alternativ behandling (Brønnøysund).

Tan marble Wix.png
HÅVARD

Du er god! Jeg kom inn ganske lukket, men etter kort tid åpnet jeg meg helt. Det er mye pga deg. Deilig å oppleve så stor frihet som man opplever her!

KARI

Dette er noe av det mest kraftfulle og virkningsfulle jeg noen gang har gjort. aksept, trygghet. Jeg føler meg sett og respektert. Det er lov å gjøre feil og lære av det, uten å føle skam. Heller se det som styrke. Sette pris på det som er meg og mitt. Sterkere i å være den jeg er og vise det, si hva jeg mener ... Heftige greier. Jordende.

TROND

Jeg har følt meg ivaretatt og sett, på mine premisser, noe jeg har satt pris på. Du skaper en trygg atmosfære der det både er mulig å være seg selv og ikke minst gjøre oppdagelser. Det er så fint!

bottom of page