top of page
Tåkete brygge

GENERELLE OPPLYSNINGER OG AVBESTILLINGSREGLER

Opplysninger, samtykke og avbestilling

Kontakt

Hvis du ønsker time hos meg, finner du elektronisk kalender for timebestilling her. Finner du ikke ledig time som passer, kan du ta kontakt med meg ved å benytte kontaktinformasjonen nederst på denne websiden. Du samtykker samtidig til at jeg benytter kontaktinfoen din til å svare deg. 

 

Siden det ikke er mulig å garantere for nettsikkerheten, ber jeg deg om å avstå fra å skrive sensitive opplysninger som f eks helseopplysninger, når du kontakter meg. Beskjeder som inneholder helseopplysninger eller andre sensitive opplysninger, kan ikke besvares skriftlig. Oppgi telefonnummer, mailadresse og om du ønsker time på nett eller på kontor. Av hensyn til personvern kan jeg dessverre ikke takke ja til private venneforespørsler på sosiale medier som Facebook og Instagram eller svare på henvendelser på slike sosiale medier og i Messenger.

Du er hjertelig velkommen til å like min firmaside (business page) på Facebook (www.facebook.com/senterformestring/) og bli medlem av min gratis Facebook-gruppe (www.facebook.com/groups/centremex).

Digitale timer (Online sessions)

I forbindelse med digitale timer (individuelle- eller partimer), bruker jeg Care Connect by Kry, noe som er en videoløsning som er godkjent for helsepersonell. Du får tilsendt en lenke et minutt eller to før timen din begynner. Du samtykker til bruk av video, når du benytter lenken. Det gjøres ikke opptak av digitale timer.

NB! Gruppetimer har andre regler. Vennligst les informasjon knyttet til gruppetimen det gjelder.

Betaling og avbestilling

Du betaler når timen begynner. Du kan betale med Vipps. Har du ikke Vipps, kan EasyPay benyttes til elektronisk betaling, og en elektronisk faktura kan sendes deg med kryptert e-post.

Avbestillingsregler: Kan du ikke komme til timen, må du avbestille senest 48 timer før avtalt tid. Du er ansvarlig for å betale for timer som ikke er avbestilt innen avbestillingsfristen.

Satt på the Rocks
Kontakt
bottom of page